Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra reprèn el projecte "Avancem" amb un curs d'alfabetització del català.

El projecte Avancem és un projecte d’intervenció grupal, de l’àrea de serveis socials, adreçat a dones o homes amb fills i filles en edat escolar que presenten o que podrien presentar aïllament social a causa de la manca de domini de l’idioma. És per aquest motiu que s’ha projectat un curs de català bàsic de 45 hores amb certificat d’aprofitament per als participants del projecte

Sala de Plens del Consell Comarcal de la Segarra
Sala de Plens del Consell Comarcal de la Segarra

DIMARTS 27 OCTUBRE 2020

NOTA DE PREMSA

                                           

El Consell Comarcal de la Segarra reprèn el projecte “Avancem” amb un curs d’alfabetització del català. 

El projecte Avancem és un projecte d’intervenció grupal, de l’àrea de serveis socials, adreçat a dones o homes amb fills i filles en edat escolar que presenten o que podrien presentar aïllament social a causa de la manca de domini de l’idioma.

És per aquest motiu que s’ha projectat un curs de català bàsic de 45 hores amb certificat d’aprofitament per als participants del projecte que no assisteixen a altres recursos com l’aula de català i l’escola d’adults. El curs l’organitza el Consell Comarcal però rep el finançament del Fons Social Europeu i la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat. El curs l’imparteix l’Associació INTEGRA que treballa per la inclusió dels col·lectius en risc.

Al curs hi participen 8 dones i un home. El curs es fa dilluns i dimecres de les 10 fins a les 12 h a la Sala de Plens del Consell Comarcal.  Es va iniciar el passat 26 d’octubre i durarà fins a finals de gener (45 h de duració).

Amb el projecte Avancem el Consell Comarcal pretén augmentar la competència comunicativa en llengua catalana i fomentar l’autonomia personal dels participants al projecte. A més, el projecte projecta al llarg de la seva durada un seguiment individualitzat i sessions grupals informatives i de coneixement de l'entorn, tot emmarcat dins el model de participació i intercanvi cultural, on es fomenta l'aprenentatge i la participació i autonomia de la mateixa persona.

Dimarts, 27 d’octubre de 2020.

Fotografies: del primer dia de la formació a la Sala de Plens del Consell Comarcal.

                                                                   

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat

676491230

@ccsegarra.cat