Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra participa en la jornada “ Converses des del Treball Social” organitzada per la Universitat de Lleida.

La participació va anar a càrrec de Maite Lecha, cap de l’Àrea de Serveis Socials.

Imatge de la jornada
Imatge de la jornada

DIMECRES 29 MARÇ 2023

Amb motiu del Dia Mundial del Treball Social, la Universitat de Lleida va organitzar una jornada perquè els professionals dels serves socials tinguessin una oportunitat per a trobar-se i celebrar l´essència de la professió social. També per remarcar aquelles qüestions que interpel·len als professionals  i que s’han de tractar d´abordar d´una manera conjunta.

En aquest sentit, l´edició d´enguany anava dirigida a parlar del treball social que es desenvolupa en l´àmbit rural. Es considera necessari aprofundir en les principals problemàtiques, reptes i singularitats que tenen els territoris rurals -com el de Lleida- per tal de desplegar uns serveis i una intervenció social de qualitat.

La jornada va comptar amb un programa amb activitats acadèmiques i lúdiques i, amb tot un seguit de professionals de l’àmbit rural.

El Consell Comarcal hi va participar amb la presència de Maite Lecha, cap de l’àrea de serveis socials, formant part de la taula rodona Treball Social en l'àmbit rural: reptes i singularitats acompanyada a més de Rosa López (referent de Treball Social de l'Atenció Primària de Lleida. Institut Català de la Salut), Carme Barrabés (coordinació dels Serveis Socials Bàsics. Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça) i Óscar Cebolla (cofundador del Canal de lo Social i coordinador tècnic de la revista Servicios Sociales y Política Social).

A la tarda al Cafè del Teatre Escorxador (Lleida) es va viisionar el documental "Las chicas del Pras" i posterior debat amb Óscar Cebolla i Aman Hamoudi, codirectors del documental.
La diada va cloure amb el Lliurament de Premis Àgora de Treball Social.
i la música de Javier Sarvise & Jordi Cucó.

Març, 2023.

                                                                       

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat