Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal adjudica 410 beques de menjador a famílies de la Segarra.

D’un total de 477 sol•licituds, 410 beques s’han admès a tràmit i 67 han estat denegades. Del total de beques atorgades, 373 beques reben l’ajut al 70% mentre que les 37 restant el reben al 100%.

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

DIJOUS 01 OCTUBRE 2020

NOTA DE PREMSA

                                               

El Consell Comarcal adjudica 410 beques de menjador a famílies de la Segarra.

D’un total de 477 sol·licituds, 410 beques s’han admès a tràmit i 67 han estat denegades. Del total de beques atorgades, 373 beques reben l’ajut al 70% mentre que les 37 restant el reben al 100%.

Segarra.- Les beques de menjador són ajuts sufragats amb fons públics destinats a l’alumnat de P-3 a 4t d'ESO escolaritzats en centres públics i concertats, tenint en compte les seves condicions socioeconòmiques, geogràfiques i familiars de l'alumne/a.

El Consell Comarcal va rebre un total de 477 sol·licituds i se n’han adjudicat 410. Els ajuts es poden atorgar del 50% o de fins al 100% del cost del menjador a les famílies que compleixin els requisits establerts, cost que no pot superar en cap cas el preu màxim establert pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. En aquest cas, del total de beques atorgades, 373 beques reben l’ajut al 70% mentre que les 37 restant el reben al 100%.

La Segarra ha mantingut la mitjana d’alumnes que es queden a dinar tot i la covid-19. De moment, hi ha molt poques famílies que no volen deixar els infants al menjador. Tot i això, un mínim de les famílies, concretament tres, han renunciat a la beca per la seva part i no deixen els nens a dinar a l’escola. Per altra banda, si algun alumne/a està confinat, el menjar se subministra igualment a l’escola perquè la família el pugui passar a recollir.

                                                                                                                                      

Comunicat de premsa

Carlota Bartra

Responsable de Comunicació

676491230

comunicacio@ccsegarra.cat