Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 900900120 facilita una línia de whatsapp per garantir l'atenció a les dones en situació de violència masclista durant el confinament

El número 671 778 540 atén a través de missatgeria instantània. Des de l’Oficina d’Igualtat del Consell Comarcal es va contactar amb els ajuntaments de la comarca per fer difusió de la línia. Si ho necessiteu podeu contactar amb nosaltres a través de l'adreça electrònica siad@ccsegarra.cat o al telèfon habitual 973 53 13 00 i des d’allí ens faran arribar les vostres trucades.

Serveis d'atenció
Serveis d'atenció

DIVENDRES 03 ABRIL 2020

El nombre total de trucades al servei permanent i confidencial d’atenció a dones en situació de violència masclista 900 900 120  que gestiona l’Institut Català de les Dones ha sofert un increment en els primers nou dies de confinament pel motiu de la COVID-19. 

Aquest increment reflecteix el resultat de les actuacions del Govern de la Generalitat per reforçar la centralitat del 900900120, així com l’increment de la seva divulgació a través d’anuncis, xarxes socials i la col·laboració dels establiments comercials operatius amb l’objectiu de poder garantir el seu coneixement i ús entre les dones que el puguin necessitar i es trobin confinades.  

Per millorar la resposta a la nova situació d’aïlllament i manca de mobilitat que dificulta l’accés de les dones i les joves als serveis presencials, i el suport dels famililars i les amistats, l’Institut Català de les Dones ha habilitat una nova línia d’accés a aquest servei a través del whatsapp.   

El número  671778540  amplia i facilita la comunicació escrita i immediata amb les persones professionals d’aquest servei (psicòlogues, treballadores socials, metgesses i advocades) que fins ara només es podia fer a través del correu electrònic  900900120@gencat.cat

El web dones.gencat.cat conté tota la informació actualitzada sobre els serveis d’atenció en situació de violència masclista en temps de confinament.  

Si ho necessiteu l'Oficina d'Igualtat del Consell Comarcal resta al vostre costat i podeu contactar amb nosaltres a través de l'adreça electrònica siad@ccsegarra.cat o al telèfon habitual 973 53 13 00 i des d’allí ens faran arribar les vostres trucades.