Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Commemoració del Dia Internacional de les Dones

El 8 de març a les 12.00 h, serà el moment que el Consell Comarcal realitzarà la lectura del manifest institucional a la Plaça Joan Salat.

Cartell
Cartell

DIMARTS 07 MARÇ 2023

Dimecres, 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones.

Amb motiu del 8 de març, com cada any, des de l’oficina d’Igualtat del Consell Comarcal de la Segarra es desenvolupen i coordinen diferents accions les quals seran arreu de la comarca, a les xarxes del Consell trobareu l’agenda d’activitats. També podreu trobar-hi informació i fotografies dels diferents actes que es vagin desenvolupant durant tot el mes.

Amb motiu d’aquesta diada, enguany, des del Consell Comarcal comença la segona fase de la campanya via xarxes socials #elaboradones de les àrees d’Igualtat, turisme i promoció econòmica del @ccsegarra, i té com a objectiu difondre diferents experiències proposades per emprenedores que ens permetran gaudir i viatjar per la comarca per tal de valorar un sector on la presència femenina és important però poc reconeguda.

També tindrà lloc la segona edició de la ruta turística i cultural “Entre Merlets”, el dia 18 de març a les 16.30 h a Concabella. Una ruta que vol ser un petit reconeixement de totes les dones anònimes que, d’alguna manera han contribuït a la nostra història i al desenvolupament de la societat. Cal reserva prèvia. Veure cartell.

Inscriu-te aquí; “Entre merlets. Visita a Concabella i el castell de Les Pallargues. Una història explicada diferent” (google.com)

Finalment, el 8 de març a les 12.00 h, serà el moment que el Consell Comarcal realitzarà la lectura del manifest institucional a la Plaça Joan Salat.

Us hi esperem!