Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comissió de seguiment del contracte programa de serveis socials

Representants polítics i tècnics de la Paeria de Cervera i del Consell Comarcal de la Segarra han constituït, dimarts 15 de febrer, la comissió de seguiment dels diferents serveis socials que integren el contracte programa.

© Paeria de Cervera. Moment de la reunió.
© Paeria de Cervera. Moment de la reunió.

DIMECRES 16 FEBRER 2022

Amb aquesta comissió es vol agilitzar la coordinació política i tècnica d’ambdues administracions en aquest àmbit.

El contracte programa és una eina de gestió que permet establir una relació equilibrada entre les parts, caracteritzada per una corresponsabilitat del govern català i del govern local en la gestió, la prestació i la implementació de diferents serveis al territori, mitjançant l'establiment d'accions, obligacions i competències per cadascuna de les parts.

Així doncs, aquest document, que compta amb una vigència de 4 anys, pretén establir els eixos estratègics, els objectius generals, les actuacions, els mecanismes d'avaluació i el finançament que permetin aquesta major eficiència i eficàcia en la gestió dels serveis.

Durant el transcurs de la reunió, les dues parts han intercanviat opinions sobre els eixos estratègics i els objectius generals dels diferents serveis per als propers anys, tant dels serveis existents com de possibles nous serveis dels quals es pugui beneficiar la població cerverina i del conjunt de la Segarra.

Per aquest motiu, aquesta comissió -integrada per representants de les àrees de Serveis Socials, Ciutadania, Polítiques d’Igualtat i Joventut de les dues administracions- ha acordat realitzar reunions periòdiques per tal de poder fer un seguiment de l’estat dels diferents programes i serveis.

El paer en cap i regidor d’Acció Social i Ciutadania, Joan Santacana, destaca que “amb aquesta comissió, tant la Paeria com el Consell Comarcal hi sortirem guanyant ja que podrem treballar d’una forma més eficient i coordinada per atendre les necessitats i/o demandes de les persones de Cervera i la Segarra”.

Febrer, 2022. 

© Paeria de Cervera.