Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda dels espais per la dona a Sant Guim de Freixenet.

Els espais per la dona és un projecte d’interrelació social entre dones autòctones i nouvingudes del Consell Comarcal. Es fa a Sant Guim de Freixenet i aquest any ha estat la 14 edició

Imatges de la cloenda
Imatges de la cloenda

DIVENDRES 17 DESEMBRE 2021

  • Nota de premsa

Cloenda dels espais per la dona a Sant Guim de Freixenet.

Els espais per la dona és un projecte d’interrelació social entre dones autòctones si nouvingudes del Consell Comarcal. Es fa a Sant Guim de Freixenet i aquest any ha estat la 14 edició.

Aquesta setmana va concloure la 14a edició del projecte Espais per la Dona realitzat a Sant Guim de Freixenet. Aquests espais de trobada potencien accions de promoció i d’interrelació entre dones autòctones i nouvingudes amb l'objectiu de fomentar el coneixement i la interrelació mútua, l’acceptació d'altri i la creació d'espais de trobada informals segons els seus interessos.

Enguany s’han realitzat tallers d’art inclusiu de la mà de l’artterapeuta Elisabet Medina i ha comptat amb la participació de 18 dones.

A la cloenda es va compartir un pica-pica d’elaboracions casolanes preparades per les participants en el projecte i es van exposar les peces d’art realitzades per les mateixes artistes.

Aquest projecte és una iniciativa de l’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Segarra, concretament de les àrees d’atenció a la dona i d’immigració, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet.

 

Imatges de les cloenda.  

                                          

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230