Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui 15 d'octubre, Dia Internacional de les Dones Rurals, el Consell Comarcal de la Segarra s'uneix a la inestimable contribució de les dones rurals al desenvolupament.

Aquest dia es va crear amb la finalitat de donar visibilitat a la contribució que fan les dones a la millora econòmica, empresarial, social i cultural de les àrees rurals d’arreu.

Dia Internacional de les Dones Rurals
Dia Internacional de les Dones Rurals

DIJOUS 15 OCTUBRE 2020

El 1995, en la IV Conferència Mundial sobre la Dona, organitzada per les Nacions Unides a Beijing (Xina), es va instaurar el 15 d'octubre com el Dia Internacional de la Dona Rural.

Aquest dia es va crear amb la finalitat de donar visibilitat a la contribució que fan les dones a la millora econòmica, empresarial, social i cultural de les àrees rurals d’arreu. També per conèixer la seva decisiva aportació a la seguretat alimentària, especialment a través d’una preocupació, molt sovint manifestada, pel desenvolupament sostenible i les pràctiques ecològiques.

Els coneixements i les experiències de les dones al món rural són imprescindibles per la cohesió social i el desenvolupament sostenible en aquest àmbit.

DONES RURALS, MOTOR DE  PROGRÉS!

#igualtatsegarra #donesrurals @icdones @agriculturacat