Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies

Celebren la primera edició de la trobada Segarra Educativa

Celebren la primera edició de la trobada Segarra Educativa

El Consell Comarcal de la Segarra, el Museu Comarcal de Cervera i el Museu de Guissona han organitzat la primera edició de la trobada Segarra Educativa amb èxit de participació. Aquesta iniciativa parteix de la col·laboració dels tres ens i compta amb l’objectiu de donar a conèixer de manera vívida l’oferta educativa de les institucions comarcals. La primera trobada ha tingut lloc aquest dijous, 28 de setembre, a les instal·lacions del Museu de Guissona, i l’organització té l’objectiu de repetir-la de manera biennal en altres espais vinculats als museus i al Consell Comarcal.

El Consell Comarcal de la Segarra, present a la Fira de Sant Miquel

El Consell Comarcal de la Segarra, present a la Fira de Sant Miquel

El Consell Comarcal de la Segarra està present a la 69a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida amb estand propi. La vicepresidenta primera de la Segarra, Anna Rius, ha participat aquest dijous a la inauguració amb el ministre d’Agricultura, Luis Planas, mentre que el president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé, ha estat present a l’estand de l’ens aquest divendres.

El Consell d’alcaldes i alcaldesses de la Segarra investeix presidenta Imma Secanell

El Consell d’alcaldes i alcaldesses de la Segarra investeix presidenta Imma Secanell

El Consell d’alcaldes i alcaldesses de la Segarra ha celebrat la seva sessió de constitució, en la qual s’ha investit l’alcaldessa de Tarroja de Segarra, Imma Secanell, com a presidenta de l’ens, mentre que l’alcalde de Ribera d’Ondara, Francesc Sabanés, ha estat investit vicepresident. La sessió ha servit per establir la periodicitat de les reunions, la creació de comissions de treball amb les seves funcions i composició, i la designació de representants del Consell d’alcaldes i alcaldesses en els diferents òrgans i ens dependents del Consell Comarcal de la Segarra. Els diferents integrants del nou Consell d’alcaldes i alcaldesses es proposen posar en valor aquest òrgan com una eina de debat en la qual es puguin tractar les preocupacions de la comarca.