Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada d'obligacions fiscals de les associacions juvenils de la Segarra.

Dissabte 25 de novembre l'Ateneu Cooperatiu Ponent Coopera va organitzar una xerrada per les entitats juvenils de la Segarra.

Xerrada amb els 12 participants al l'Oficina Jove de Cervera
Xerrada amb els 12 participants al l'Oficina Jove de Cervera

DIVENDRES 03 DESEMBRE 2021

Aquesta va tenir lloc a l’Oficina Jove de Cervera, i van assistir-hi un total de 12 joves de les diferents associacions de Sedó, Massoteres, Torà i Sanaüja, els quals van informar-se i van poder resoldre dubtes sobre temes fiscals a càrrec de Ponent Coopera.

Ponent Coopera, l’Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida, és una eina de foment i promoció de l’Economia Social i Solidària al territori de Ponent. En el marc de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya, té l’objectiu de fomentar la creació i la consolidació de noves iniciatives econòmiques transformadores així com generar ocupació de qualitat. Sumant les capacitats de tot el territori de Ponent, de les entitats i de les administracions públiques, Ponent Coopera vol esdevenir un espai de referència per persones i entitats que vulguin formar-se i rebre suport en processos de constitució de noves iniciatives cooperatives.

També, treballa per enfortir l’actual xarxa de l’economia social a les terres de Lleida, generant noves oportunitats i fomentant la col·laboració entre projectes. La missió del projecte és donar visibilitat a l’economia social i cooperativa, fomentar la creació de noves empreses de l’economia social i generar riquesa i ocupació de qualitat als territoris.

Per realitzar la xerrada es va comptar amb el suport del Consell Comarcal i la Paeria de Cervera. 

 

3 de desembre de 2021.

 

 

                                                                                      

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230

http://www.ccsegarra.cat/

@ccsegarra.cat