Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita institucional al camp de treball de Sant Ramon

La directora general de Joventut de la Generalitat, la coordinadora territorial de Joventut a Lleida i el president del Consell Comarcal de la Segarra, han visitat el camp de treball de Sant Ramon, un dels tres camps de treball que acull aquest estiu la comarca de la Segarra

DILLUNS 18 JULIOL 2022

Una vintena de joves d’entre 14 i 17 anys participen aquest estiu al camp de treball organitzat, per primer cop, a Sant Ramon. Amb tres monitors de la Cooperativa de Lleure Quàlia-Escola Alba, els joves treballen en diferents projectes, entre els quals les tasques tècniques de fusteria de l’estructura de bio-construcció del Domo del Bosquet a Sant Ramon.

El passat 14 de juliol, la directora general de Joventut de la Generalitat, Núria Ramon, acompanyada per Maricel Segú, coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Francesc Lluch, president del Consell Comarcal de la Segarra, i Anna Gomà, tècnica comarcal de Joventut, i rebuts per l’alcalde de Sant Ramon, Josep M. Ribera, van visitar els i les joves participants. El camp de treball, que va començar el 8 de juliol i té una durada de dues setmanes, finalitzarà el 22 de juliol.

La visita es va dirigir, en primer lloc al local de l’associació La Mansa, que en aquests moments s’està utilitzant per al treball tècnic de fusteria. En segon lloc, va anar fins a la construcció del Domo del Bosquet, on en aquests moments s’estan treballant els fonaments de l’estructura de bio-construcció. Durant la visita, els participants, que s’allotgen a les habitacions del Monestir de Sant Ramon, van explicar a la comitiva els treballs tècnics que estan desenvolupant i les moltes activitats que estan realitzant.

L’alcalde de Sant Ramon, Josep M. Ribera, va destacar la importància de poder acollir, per primera vegada, un camp de treball a Sant Ramon i va agrair a la Direcció General de Joventut haver escollit el municipi. Es va mostrar satisfet de poder-ho fer de la mà i amb l’organització de la Cooperativa de Lleure Quàlia-Escola Alba, pel seu bon fer i  el seu component social.