Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar de famílies i una trentena de joves de la comarca han participat a l’Escolta’t en ruta virtual de l’Oficina Jove del Consell Comarcal.

Degut a la situació actual s’han hagut de fer en format on-line. Tot i això, s’ha realitzat un total de 7 xerrades, 3 de les quals anaven dirigides a joves de la comarca, mentre que les altres anaven dirigides a famílies amb fills adolescents.

Fotografia d’una de les xerrades.
Fotografia d’una de les xerrades.

DILLUNS 07 DESEMBRE 2020

NOTA DE PREMSA

                                                                  

Un centenar de famílies i una trentena de joves de la comarca han participat a l’Escolta’t en ruta virtual de l’Oficina Jove del Consell Comarcal.

Degut a la situació actual s’han hagut de fer en format on-line. Tot i això, s’ha realitzat un total de 7 xerrades, 3 de les quals anaven dirigides a joves de la comarca, mentre que les altres anaven dirigides a famílies amb fills adolescents

Segarra.- Des de l’Oficina Jove de la Segarra durant aquest any 2020 s’ha organitzat un cicle de xerrades dins el projecte Escolta’t en ruta, que consisteix en organitzar una sèrie de tallers i/o xerrades per tractar aspectes relacionats amb la salut i els joves i que aquesta edició ha tingut com a fil conductor la sexualitat i l’adolescència.

Tot i que inicialment estava previst realitzar-les a diferents municipis de la comarca, degut a la situació actual derivada per la pandèmia de la Covid-19, s’han hagut de fer en format on-line. Tot i això, s’ha realitzat un total de 7 xerrades, 3 de les quals anaven dirigides a joves de la comarca, mentre que les altres anaven dirigides a famílies amb fills adolescents, tenint una molt bona acceptació ja que ha comptat amb la participació d’un centenar de famílies i una trentena de joves de la comarca.

Les xerrades que s’han organitzat han tractat temes com la sexualitat a l’adolescència, com acompanyar la sexualitat de les persones joves, el cicle menstrual i l’autoconeixement, la sexualitat des del plaer, així com una xerrada on es va tractar el fenomen de la pornografia entre els adolescents, podent gaudir de professionals com l’Anna Sàlvia, psicòloga d’educació i salut sexual, la Júlia Rodríguez, fundadora de La Ciranda, responsable del projecte pedagògic “Celebrem la sexualitat”, mestra i sociòloga especialitzada en educació efectiva i sexual integral, així com la Cooperativa Eina o la Cooperativa Mandràgores que han donat l’oportunitat de poder conèixer en profunditat aquest tema.

La benvinguda a les xerrades va anar a càrrec de la consellera comarcal de joventut al Consell, Canòlich Fàbrega.

 

                                                 

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230

@ccsegarra.cat