Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Trobada de regidors i regidores de joventut de la comarca.

Des de l’Oficina Jove de la Segarra es va organitzar la trobada per a presentar tota la cartera de serveis que ofereix l'Oficina als ajuntaments de la comarca, Van assistir 9 regidors/es i tots els tècnics que treballem pels joves de la comarca. La trobada es va fer on-line.

Moment de la trobada on-line.
Moment de la trobada on-line.

DIMECRES 19 MAIG 2021

NOTA DE PREMSA

                                                  

Trobada de regidors i regidores de joventut de la comarca.

Des de l’Oficina Jove de la Segarra es va organitzar la trobada per a presentar tota la cartera de serveis que ofereix l'Oficina als ajuntaments de la comarca.  Van assistir 9 regidors/es i tots els tècnics que treballem pels joves de la comarca. La trobada es va fer on-line.

Es va parlar de les noves actuacions i dels plans locals que s’hauran d’entregar el 2022. Tal com va assenyalar  la consellera comarcal de joventut, Canòlich Fàbregas, present a la trobada, és clau redactar un Pla Local per part dels municipis per poder engegar actuacions juvenils.

La trobada també va servir per informar de la feina que s’està fent per poder implantar, de cara al 2022,  el Carnet Segarra Jove amb descomptes a la comarca i per tot Catalunya.

Es van presentar els camps de treball locals per aquest estiu i com a novetat, es passarà de 5 a  10 dies  amb una capacitat per 20 joves. Ara per ara, estan interessats a fer-los  9 municipis de la comarca. El canvi de dies i aforament s’ha fet tenint en compte totes les mesures sanitàries, i preveient que la situació serà diferent de l’estiu passat.

Maig, 2021.

                                                                       

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230