Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tens 1 minut? Contesta l'enquesta sobre salut mental del Pla Local Antiestigma

Des de la Taula de Salut Mental de l’Urgell-Segarra s’ha estat implementant un Pla Local Antiestigma en salut mental, amb l'objectiu d'acabar amb la discriminació per raons de salut mental en el nostre entorn.

DIJOUS 16 GENER 2020

Per tal de conèixer la percepció de la població sobre les malalties mentals, al març de 2018 es va demanar a la ciutadania de les comarques d'Urgell i Segarra que respongués una enquesta en línia.

Per a poder avaluar l'impacte d'aquest Pla, enviem de nou una enquesta, amb algunes preguntes iguals i d'altres afegides, la qual agrairem que respongueu tant aquelles persones que la vàreu respondre al 2018 com aquelles que no ho vàreu fer:

https://forms.gle/3uJXE2URU35Wokvv8

 

Els problemes de salut mental són més comuns del que pensem. Una de cada quatre persones n'experimenta algun al llarg de la vida, tot i que, de vegades, passen desapercebuts davant dels altres. D'altra banda, els problemes de salut mental són desconeguts i creen recel, rebuig i prejudicis. 

El Pla Local Antistiestigma Urgell-Segarra pretén aconseguir canviar actituds i comportaments, i el més important, provocar un gir en la percepció de la població respecte les persones que tenen algun problema de salut mental.

Per tot això, des de La Taula de Salut Mental Urgell-Segarra es demana la màxima difusió i implicació de la ciutadania en contestar aquesta enquesta, ja que la radiografia que en surti ens serà de gran utilitat pels programes i campanyes del futur.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230