Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Signatura del conveni/acord dels empleats públics del Consell Comarcal de la Segarra.

El passat Ple del Consell Comarcal, 10 de maig, es va aprovar el pacte/conveni dels empleats públics del Consell Comarcal de la Segarra.

Consell Comarcal de la Segarra
Consell Comarcal de la Segarra

DIMARTS 23 MAIG 2023

El conveni-pacte de personal actual era del 2012, per la qual cosa, s’ha procedit a la negociació per un nou conveni.

Tant per part dels empleats públics com dels representants de govern al Consell Comarcal s’ha considerat convenient disposar d’un nou document que reguli les condicions de treball del personal laboral i funcionari.

Després de les negociacions oportunes s’ha tancat un acord comú ambdues parts. Al nou conveni s’ha adaptat a la normativa de conciliació laboral i familiar, s’han inclòs temes de gènere, la regulació dels ajuts socials i s’ha inclòs també la regulació en matèria de riscos laborals.

L’acord laboral inclou també el reglament del teletreball i s’hi ha annexat el Pla de formació i el Pla d’Igualtat del Consell Comarcal.

La signatura del conveni/acord ha tingut lloc a l’ens comarcal mitjançant la comissió que s’ha constituït amb els representants dels empleats públics i representants de govern del Consell Comarcal.

L’acte de signatura l’ha encapçalat el President del Consell Comarcal, Francesc Lluch, acompanyat del conseller de règim intern al Consell, Ricard Vicente, i el conseller de promoció econòmica, Josep Esquerra. Per part del comitè d’empresa hi eren representats els seus sis membres del personal funcionari i laboral al Consell.

El President Lluch ha volgut posar de manifest l’agraïment per la predisposició i l’esforç dels treballadors per arribar aquest acord, que és beneficiós per ambdues parts vist el gran nombre d’empleats, al voltant de 70, que formen l’ens comarcal.

Maig, 2023.