Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Satisfacció per part de les famílies pel nou servei de menjadors del Consell Comarcal de la Segarra.

El Consell Comarcal va apostar aquest curs 20-21 per fer un canvi en la gestió dels menjadors escolars de la comarca, traient a concurs el servei i sortint-ne guanyadora la cooperativa Lleure Quàlia del Grup Alba.

Imatge cedida per Quàlia
Imatge cedida per Quàlia

DIMECRES 12 MAIG 2021

NOTA DE PREMSA

                                                         

Satisfacció per part de les famílies pel nou servei de menjadors del Consell Comarcal de la Segarra.

El Consell Comarcal va apostar aquest curs 20-21 per fer un canvi en la gestió dels menjadors escolars de la comarca, traient a concurs el servei i sortint-ne guanyadora la cooperativa Lleure Quàlia del Grup Alba.

A través d’una enquesta a les famílies dels 800 usuaris dels menjadors, realitzada per la mateixa empresa Quàlia, ha recollit les valoracions del funcionament i la qualitat del nou servei per conèixer els nivells de satisfacció.

A l’enquesta se’ls hi preguntava a les famílies sobre aspectes qualitatius i quantitatius del servei com són la composició del menú, la quantitat de menjar, la satisfacció general del servei, del monitoratge o de l’aplicació de la normativa COVID en els menjadors. El resultat de l’enquesta ha estat d’un 8 sobre 10 de mitjana, valorant així la gestió amb un notable alt.

Els resultats de les enquestes han servit per saber l’opinió dels i les usuàries del servei, i per seguir treballant per impulsar millores en el servei.

Actualment, la cooperativa Lleure Quàlia està gestionant una desena d’escoles del territori de la Segarra.

Imatges de diferents menjadors a les escoles de la Segarra cedides per la cooperativa Lleure Quàlia.

                                                                   

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat – 676491230