Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Guim de Freixenet comença el curs de l’Aula d’Extensió Universitària amb 70 inscrits.

Dijous 17 d’octubre, el President del Consell Comarcal i Alcalde de Sant Guim de Freixenet, Paco Lluch, acompanyat de la coordinadora de l’Aula Maria Rosa Canela, va donar el tret de sortida al curs de l’Aula d’Extensió Universitària a Sant Guim de Freixenet.

Fotografies del Centre Cívic Mestre Viaña.
Fotografies del Centre Cívic Mestre Viaña.

DIJOUS 24 OCTUBRE 2019

Sant Guim de Freixenet comença el curs de l’Aula d’Extensió Universitària amb 70  inscrits.

Dijous 17 d’octubre, el President del Consell Comarcal i Alcalde de Sant Guim de Freixenet, Paco Lluch, acompanyat de la coordinadora de l’Aula Maria Rosa Canela, va donar el tret de sortida al  curs de l’Aula d’Extensió Universitària a Sant Guim de Freixenet. El vicerector d’Activitats Culturals i Projecció Universitària de la Universitat de Lleida, Joan Josep Busqueta, va excusar la seva assistència.

La conferència inaugural va anar a càrrec del Sr. Genís Sinca, periodista i escriptor, amb una xerrada sota el títol; “El Caveller Floïd, l’apassionant història del mític massatge per a després de l’afaitat”.

La proposta formativa del curs 2019-2020 comptarà amb 7 ponències de matèries variades que van des de la literatura, la medicina, la gastronomia, entre altres. En aquest curs l’Aula a Sant Guim compta amb una matrícula que supera els setanta inscrits. La inscripció és de 20 euros.

Les classes, una al mes, tenen lloc els dijous a les vuit de la tarda al Centre Cívic Mestre Viaña del municipi. 

Les Aules s’organitzen des d’un grup motor de treball propi a la comarca i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal, els ajuntaments implicats, la Universitat de Lleida i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

                                              

Dimarts, 22 d’octubre de 2019.

Galeria d'imatges