Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió al Consell Comarcal de la Segarra entre ajuntaments de la comarca per consensuar sobre la resolució dels ajuts FEDER

El Consell Comarcal de la Segarra es va presentar a la convocatòria d’ajuts del Fons Europeu de Desenvolupament Regional per la renovació de l’enllumenat públic, en representació de 9 municipis de la comarca.

DIVENDRES 13 DESEMBRE 2019

La Sala de Plens del Consell Comarcal ha acollit la reunió entre 9 ajuntaments de la Segarra (Ivorra, Estaràs, Massoteres, Montornès de Segarra, Sant Guim de Freixenet i Tarroja de Segarra), el President del Consell Comarcal, Francesc Lluch i Víctor Torrents, responsable de la Central de Compres de l’ACM i Alejandro Lozano i Víctor Romera, en representació de l’empresa CITELUM (adjudicatària del LOT Segarra).


L’objectiu de la trobada és reunir els diferents agents que actuaran en l’execució de les obres de renovació de l’enllumenat per tal de planificar els propers passos a seguir per l’execució de les actuacions FEDER: continguts i signatura dels acord d’adhesió a l’Acord Marc de serveis i subministrament d’enllumenat públic de l’ACM i establiment dels calendaris d’execució de les actuacions.


El Consell Comarcal de la Segarra es va encarregar de fer la redacció d’auditoria, la redacció del projecte de les actuacions previstes i la tramitació administrativa de la sol·licitud. Finalment, 3 municipis van renunciar a optar l’ajut, per tant la resolució, que va sortir el juny de 2019 concedeix l’ajut a 6 municipis. La inversió total aprovada són 337.622,68€ i la subvenció aprovada cobreix el 50% del cost, que són 168.811,22€.


D’altra banda, el Consell Comarcal de la Segarra també va presentar, en representació d’aquests 6 municipis, la sol·licitud d’ajut a la Diputació de Lleida, que cobriria el 25% de la inversió total (84.405,67€) però encara està pendent de resolució.