Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Representants polítics de la comarca de la Segarra elaboren un vídeo per transmetre un missatge d’ànim a la població en la darrera fase de confinament.

Al vídeo l’acompanya el següent text; “Diuen que la comunicació és la millor manera per crear lligams més forts. Avui representants polítics de diferents municipis de la Segarra ens volem apropar a tu amb un sol missatge. Tornarem a donar vida als carrers, a les places i als petits racons dels nostres municipis ! “

Vídeo
Vídeo

DIMECRES 06 MAIG 2020

Alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores des del confinament als seus municipis elaboren un vídeo per animar a la població en aquesta etapa final del confinament.

Amb aquesta finalitat d’apropar-se a la població els polítics de la Segarra elaboren aquest vídeo amb diferents frases que desitgen tornar a la normalitat tard o d’hora i, quan es pugui es farà amb més força que mai. Tornant a recuperar les festivitats municipals i les activitats que es feien abans.

És un missatge positiu que s’ha elaborat des del Consell Comarcal amb l’objectiu de donar forces i ànims amb la situació actual que es viu arran de la pandèmia de la Covid-19.