Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reforç de l’atenció a les dones en situació de violència masclista

Es reforça el servei 900900120 permanent d’atenció a dones en situació de violència masclista amb l’objectiu de que no hagi cap dona desatesa malgrat el confinament.

900900120@gencat.cat
900900120@gencat.cat

DIJOUS 19 MARÇ 2020

L’Institut Català de les Dones (ICD) de la Generalitat, ha reorganitzat els serveis que gestiona per poder garantir l’atenció a les dones en situació de violència masclista durant els dies que duri el confinament amb l’objectiu que no hi hagi cap dona desatesa malgrat la dificultat de mobilitat i atenció presencial. 

L'estat de confinament derivat de la situació d'emergència sanitària pel COVID-19 provoca un impacte clar en les dones en situació de violències masclistes i llurs fills i filles, especialment aquelles que pateixen situacions de risc.  

Per tot això es recorda a la ciutadania els següents serveis PERMANENTS I GRATUÏTS d’atenció a les Dones en situació de Violència:

Tlf: 900 900 120

E-mail: 900900120@gencat.cat

Web Generalitat

S’informa també que en el marc de les mesures preventives, de protecció i organitzatives del Covid19 des de l’oficina d’igualtat del Consell Comarcal de la Segarra s'està prestant servei en la modalitat de teletreball. 

Amb les limitacions i necessàries adaptacions que comporta aquesta situació des de l’àrea s’han organitzat per fer atencions i donar resposta a les necessitats que puguin sorgir durant aquest període excepcional que estem vivint.

El servei es pot sol·licitar a través de l'adreça electrònica siad@ccsegarra.cat o al telèfon habitual 973 53 13 00, des d’on es gestionaran les trucades.