Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del cartell i la programació de la IX Edició del Concurs Buscatalents de teatre i monòlegs amateur de Massoteres a l’Oficina Jove de la Segarra

L’Ajuntament de Massoteres i el Grup de Teatre Els Massots de Massoteres en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Segarra organitzen per novena vegada el Concurs Buscatalents que es celebrarà el dia 17 de novembre al Local Social de Massoteres.

DIJOUS 14 NOVEMBRE 2019

Aquest migdia s’ha presentat el cartell i la programació de les activitats a l’Oficina Jove, a la presentació hi han assistit l’Alcalde de Massoteres, Miquel Àngel Marina i la Consellera Comarcal de Joventut del Consell, Canòlich Fàbrega.


L’Alcalde de Massoteres, Miquel Àngel Marina ha explicat que el concurs va néixer de les activitats teatrals del casal d’estiu de Massoteres. Amb el temps i amb l’èxit d’aquestes activitats es va crear el Grup de Teatre Els Massots i consegüentment el Concurs Buscatalents. La Consellera de Joventut, Canòlich Fàbrega ha donat suport a aquestes iniciatives que fomenten activitats culturals entre els més joves.


El dia 17 de novembre la jornada començarà a les 16:00h i s’inaugurarà amb els monòlegs infantils “Carta dubtosa”, “Carta utòpica” i Carta de la bicicleta” a càrrec de Birghelles de la Caserna. A continuació es farà la representació teatral de l’obra “Jo també sóc la caputxeta” que serà interpretada pel Pierrots i Colombines de la Caserna. La tercera proposta serà una representació teatral dels “Músics de Bremen” que interpretaran els alumnes del FEDAC de Guissona. La penúltima proposta serà un monòleg a càrrec de David Vergé que porta per títol “Boscos”, i per acabar es farà una representació teatral de l’obra “Miralls del passat” de Goretti Narcís a càrrec de Teatre de Caserna de Cervera. Un cop acabades les actuacions es passarà a l’entrega de premis i la cloenda.

                                                

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230