Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions a la V Jornada de Dones Rurals - Motor de progrés que projecta la Segarra.

El dissabte 23 de novembre es celebra per cinquena vegada la jornada dedicada a les dones rurals a l’Auditori Municipal de Cervera. Aquest any té com a punt central la cultura vista d’una perspectiva sense gènere coincidint amb capitalitat de Cervera de la cultura catalana.

DIVENDRES 08 NOVEMBRE 2019

L’inici de la jornada anirà a càrrec de Dolors Sàrries. Directora de l’Editorial Meteora que ens parlarà del “Llibre i la caixa de somnis: la dona en el món de l’edició”.


L’acte es centrarà en una taula rodona moderada per Carme Bergés, museòloga i membre de l’equip de treball Museus i gènere, i diverses ponents com ara Esther Enrich Coma, escriptora freelance i educadora social, Patrícia McGill Ferrari, narradora oral d’històries o Maria Peña Miret, integrant de Band Tokades, grup de percussió femení de Cervera, entre d’altres.


La jornada comptarà amb l’especial presència de la cantautora Lidia Pujol qui amenitzarà la jornada amb una actuació musical.
L’acte comptarà amb la presència política President del Consell Comarcal, Francesc Lluch, el Paer en Cap de Cervera, Ramón Augé Gené, i la coordinadora de l’Institut Català de les Dones a Lleida, Carme Castelló Gistau.
La jornada finalitzarà amb una visita gratuïta al Museu de la Casa Duran i SantPere “La casa en femení” de Cervera.


L’acte s’organitza des del Consell Comarcal de la Segarra i compta amb el suport del Museu Comarcal de Cervera, la Paeria de Cervera i l’Institut Català de les Dones.
És una jornada gratuïta i oberta a tothom.


Inscripcions i informació


En el següent enllaç: https://bit.ly/2kXMmlw


Contacteu-nos per a qualsevol dubte al 973 531 300 o bé a peconomica@ccsegarra.cat


Data màxima d’inscripció: 20 de novembre. Places limitades.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230