Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Municipis de la comarca inicien els camps de treball per a joves aquest estiu.

Els i les joves de Sant Guim de Freixenet, Torà, Ribera d'Ondara, Plans de Sió, Tarroja de Segarra, Guissona i Cervera ja estan treballant per arreglar tots els racons de la comarca!

Camps de treball
Camps de treball

DIVENDRES 09 JULIOL 2021

Els camps de treball són un projecte de l’Oficina Jove de la Segarra i dels Ajuntaments de la comarca, nascut l’any 2015 i que consisteix en oferir la possibilitat als joves d’entre 13 i 16 anys empadronats o residents al municipi, de realitzar una activitat de voluntariat durant l'estiu al servei del poble. Els serveis s'ofereixen en funció del què disposa el municipi, ja sigui brigada municipal, tasques socials …

Els i les joves hi participen voluntàriament però se'ls demana compromís amb el què decideixen fer i responsabilitat en les activitats que duran a terme.

Una vegada s'han realitzat les tasques adequadament els i les joves reben una compensació que pot consistir en l'abonament de la piscina per la temporada d'estiu, o una sortida a Port Aventura (subjecta al número de participants), entre altres. 

Aquest estiu els camps de treball tenen una durada d'1 o 2 setmanes i hi han participat 84 joves dels municipis de Tarroja de Segarra, Ribera d'Ondara, Plans de Sió, Sant Guim de Freixenet, Torà i Sanaüja. També s'han organitzat CPL a Cervera i Guissona que han estat organitzats per les àrees de joventut de cadascun dels ajuntaments. Com a cloenda dels camps, Antisida Lleida ha realitzat tallers de sexualitat a tots els municipis i com a agraïment cada ajuntament ha obsequiat als i les joves amb un esmorzar o un abonament de piscina entres altres.

Juliol, 2021.