Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de cent cinquanta persones grans de la comarca estan gaudint d’activitats gratuïtes als seus municipis.

Sota el paraigües del programa “La Segarra que cuida” s’han impulsat un total de 20 tallers a tota la comarca. L’equip d’acció comunitària dels Servis socials comarcals mitjançant coordinacions amb els diferents ajuntaments i aquests a través de la consulta a les persones grans del seu municipi s’han pogut impulsar diferents activitats de manera gratuïta.

DILLUNS 23 OCTUBRE 2023

L’objectiu final és que les persones grans de pobles petits disposin d’activitats on gaudir, aprendre i alhora relacionar-se.

Per aquest motiu, els tallers que s’estan realitzant, han estat triats per les pròpies persones grans. La temàtica i la tipologia dels tallers son diverses, des d’agilitat mental amb el cub de Rubik, gimnàstica, ioga, coneixement de les plantes remeieres, memòria, cuidar el cos i noves tecnologies. Tots els tallers estan impartits per persones professionals i amb expertesa en l’àmbit.

S’hi ha acollit un total de 16 municipis de la comarca. Sanaüja, La Guardia-Lada (Montoliu), Sant Antolí (Ribera d’Ondara), Massoteres, Hostafrancs i Les Pallargues (Plans de Sió), Sedó i Palou (Torrefeta i Florejacs), Les Oluges, Sant Guim de Freixenet, Talavera, Granyena, Guissona, Sant Ramon, Biosca, Vicfred (Sant Guim de la Plana) Ivorra i Tarroja.