Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 120.000 viatgers, des de la seva implantació, utilitzen el transport regular de viatgers a Demanda a la comarca de la Segarra.

El servei disposa de 19 rutes que dona cobertura als més de 100 pobles de la Segarra.

Imatge Cots Alsina
Imatge Cots Alsina

DILLUNS 29 GENER 2024

Segarra.- El transport regular de viatgers a Demanda implantat l’any 2017 pel Consell Comarcal de la Segarra i el  Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya a la comarca, operat per Cots Alsina, ha donat servei fins data d’avui a més de 120.000 viatgers. 

El servei disposa de 19 rutes que dona cobertura als més de 100 pobles de la Segarra amb rutes fins a Solsona (Solsonès), Santa Coloma de Queralt (Conca de Barbera) i Tàrrega (Urgell).

Els horaris permetent enllaçar amb les línies troncals a Barcelona i Lleida, operades per Monbus, ALSA i Renfe, tant d’anada a primera hora del matí, com a l’arribada última hora de la tarda.

Aquest servei està dins la xarxa de Clic.cat amb una APP de mòbil desenvolupada per Ne-mi, dins la política de digitalització implantada pel Departament de Territori.

Segons les enquestes anònimes requerides periòdicament pel Departament de Territori dins la Concessió, la satisfacció del servei és molt positiva per part dels usuaris.

L’increment d’usuaris de l’any 2023 (25.068 persones) ha sigut d’un 9 % respecte a l’any 2022 (22.996 persones) i d’un 31 % respecte a l’any 2021 (19.128 persones), continuant amb una important tendència a l’alça.

La ruta més usada és la que passa pels nuclis de Talavera, Vall Ondara, Rubinat, Sant Pere dels Arquells i Vergós, amb un total de 4.029 persones usuaris.

Des del Consell Comarcal de la Segarra, tal com explica el seu President, Ramon Augé, s’està treballant per poder millorar i ampliar aquests serveis, tant en l’àmbit intern comarcal com per enllaçar amb Lleida i Barcelona, sent la mobilitat una eina vital i estratègica per la cohesió i el bon desenvolupament de la comarca.

                                                 

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat

676491230