Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 100 joves han començat els camps de treball als municipis de la comarca.

L’Oficina Jove de la Segarra ha engegat aquesta setmana els camps de treball a Sant Guim de Freixenet, Torà, Ribera d’Ondara, Tarroja, Plans de Sió, Sant Ramon, Cervera i Guissona. Es realitzaran diferents tasques que han proposat els mateixos joves a través d’un procés participatiu.

Torà
Torà

DIMARTS 07 JULIOL 2020

NOTA DE PREMSA.-

Més de 100 joves han començat els camps de treball local als municipis de la comarca.

L’Oficina Jove de la Segarra ha engegat aquesta setmana els camps de treball a Sant Guim de Freixenet, Torà, Ribera d’Ondara, Tarroja, Plans de Sió, Sant Ramon, Cervera i Guissona

En total s’hi han apuntat un centenar de joves que realitzaran els camps de treball, a la majoria de municipis, del 6 al 10 de juliol, de 10 h a 13 h, on es realitzaran diferents tasques que han proposat els mateixos joves a través d’un procés participatiu.

Tal com explica la consellera comarcal de l’Oficina Jove, Canòlich Fàbrega, enguany la recompensa serà un vermut en finalitzar la setmana, a causa de la COVID-19, perquè s’ha tingut d’anul·lar la sortida que es feia a Port Aventura.

Per tal de fer un bon acompanyament amb aquests joves, un dia dels camps es realitzarà una dinàmica d’acompanyament emocional per treballar tot el que han passat aquests mesos de confinament, serà portada per un psicòleg.

Fotografies del diferents camps de treball als municipis de la comarca.

 

Dimarts, 7 de juliol de 2020.

                                                                                                                                              

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat - 676491230