Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Martí Beleta i Crespo, nou gerent del Consell Comarcal de la Segarra.

El passat Ple ordinari del Consell Comarcal, el 6 de març, es va nomenar el nou gerent del Consell Comarcal.

Nomenament del gerent, Martí Beleta i Crespo
Nomenament del gerent, Martí Beleta i Crespo

DIMECRES 13 MARÇ 2024

Martí Beleta és graduat en Dret i Ciències Polítiques i Administració Pública, i està implicat en diverses associacions de Cervera. El cerverí assoleix la gerència al Consell per aquesta legislatura amb la convicció de treballar per la comarca i la seva gent.
En el mateix Ple, el nou gerent, ja va prendre possessió del càrrec com a gerent i també com a Director general de Gestió d’Aigües de la Segarra, i va prometre la dedicació exclusiva pels municipis de la comarca i per la gent de la Segarra per davant de tot. Amb una jornada de 30 hores setmanals amb el sou brut anual de 36 mil euros. Els grups al Ple, Junts, Esquerra Republicana i el PSC hi van votar a favor, mentre que el membre del SiF es va abstenir.
 Dins els punts de l’ordre del dia es va explicar la convocatòria de licitació del servei de recollida de cartró comercial, de vidre a grans productors i d’objectes voluminosos i el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal i els ajuntaments pel finançament de diversos serveis comarcals.
Es va aprovar per unanimitat una declaració institucional a favor de la pagesia arran de les diferents propostes dels darrers dies per part dels pagesos de Catalunya.
Abans del Ple es va fer l’acte de reconeixement amb motiu de la jubilació de la treballadora Dolors Balasch a l’ens comarcal, per part de l’equip de govern al Consell Comarcal. El President del Consell Comarcal, Ramon Augé, acompanyat de la consellera comarcal de serveis socials al Consell, Elena Guirado, se li va lliurar una placa commemorativa i un ram de flors.

Març, 2024.
                                                     
Àrea de comunicació
premsa@ccsegarra.cat