Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Jove organitza un taller d'edició de vídeos pels participants del concurs Contrastos 2019

Us facilitem un parell de fotografies del Taller d’edició de vídeos que l’Oficina Jove conjuntament amb el servei d’atenció a les persones immigrades del Consell Comarcal han realitzat per als joves que participaran al Concurs Contrastos 2019.

DIJOUS 31 OCTUBRE 2019

Durant el Concurs els joves realitzen un vídeo de presentació, per la qual cosa, enguany se’ls ha ofert un taller per tal que els hi sigui més fàcil.

El taller la impartit la comunicadora, Laura Estadella, de Lleida. Es va projectar un taller a Guissona al Casal Jove i a Cervera també a El Racó Jove.

Fins al 20 de novembre els joves que vulguin es poden inscriure al Concurs Contrastos. Aquest Concurs ja fa 14 anys que es fa a la comarca i consisteix en participar amb parelles de joves de diferents cultures on la parella que explica com millor s’ha conegut, guanya. Els premis són vals de diners per a material esportiu o tecnològic.

Es poden inscriure a través de l’Oficina Jove o als Casals Jove de Guissona i Cervera. Podeu consultar la informació al següent enllaç:

http://www.ccsegarra.cat/actualitat/agenda/14a-edicio-del-concurs-contrastos

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230