Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Jove i el servei d'immigració al Consell impulsen el taller “RoomEscape” per sensibilitzar els adolescents entorn del racisme

Aquesta activitat es va realitzar en motiu del dia 21 de Maig, Dia Internacional de la Diversitat Cultural i el Desenvolupament.

Imatge del taller
Imatge del taller

DIMARTS 23 MAIG 2023

El passat divendres 19 de maig es va realitzar el taller “RoomEscape” dinamitzat per l'entitat Fronteres Invisibles a l’espai "El Racojove" de Cervera. Aquesta activitat es va realitzar en motiu del dia 21 de Maig, Dia Internacional de la Diversitat Cultural i el Desenvolupament, i va estar coordinada per l’Oficina Jove i Servei d’Immigració del Consell Comarcal de la Segarra. 

El “RoomEscape” és una de les activitats que realitza la cooperativa Fronteres Invisibles que lluita per sensibilitzar els adolescents entorn del racisme.

L’activitat va constar de tres parts. En la primera, es va introduir el tema i s’explica l’objectiu del “RoomEscape”. Durant la segona, es va desenvolupar l’activitat on cada participant esdevenia un personatge (una persona migrada) la qual ha d’esbrinar quins són els següents passos a seguir. I finalment, la tercera, consistia en un debat per compartir opinions, sentiments i coneixements que havien anat sorgint durant l’estona de joc.

Maig, 2023.