Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina Jove del Consell Comarcal crea un Tauler d'Anuncis entre els joves de la comarca per intercanviar feines com classes de repàs, cangur, entre altres.

Els anuncis es publiquen durant un màxim de dos mesos, abans de ser publicats es validarà mitjançant un whatsapp/correu electrònic si la persona que ha penjat l'anunci és la persona interessada. Tal com explica la consellera comarcal de Joventut al Consell, Canòlich Fàbrega, és una acció que surt de la gran demanda de cerca de feina i/o activitats que l’Oficina Jove està rebent per part dels joves de la comarca.

Imatge gràfica del Tauler d’Anuncis.
Imatge gràfica del Tauler d’Anuncis.

DILLUNS 22 JUNY 2020

NOTA DE PREMSA.-

L’Oficina Jove del Consell Comarcal crea un Tauler d’Anuncis entre els joves de la comarca per intercanviar feines com classes de repàs, cangur, entre altres.

El Tauler d'Anuncis de l’Oficina Jove és un espai virtual gratuït per penjar els anuncis sobre aquells temes d'interès per joves de la comarca de la Segarra: treball, repàs, cangur, intercanvis, etc. Els anuncis es publiquen durant un màxim de dos mesos, abans de ser publicats es validarà mitjançant un whatsapp/correu electrònic si la persona que ha penjat l'anunci és la persona interessada. 

L’Oficina Jove de la Segarra no es fa responsable del contingut dels anuncis publicats en el tauler, ni garanteix, ni es responsabilitza de la veracitat, exactitud o validesa dels anuncis publicats. Les relacions laborals o acords que s’estableixin entre l’Usuari i Tercers, mitjançant els anuncis publicitaris, són únicament i exclusivament responsabilitat de l’Usuari i els Tercers. Els anuncis d’aquest recull no inclouran aquells que evidenciïn discriminació per raó de llengua, orientació sexual, raça o sexe.

Tal com explica la consellera comarcal de Joventut al Consell, Canòlich Fàbrega, és una acció que surt de la gran demanda de cerca de feina i/o activitats que l’Oficina Jove està rebent per part dels joves de la comarca.

El Tauler d’Anuncis està publicat a la web de l’Oficina Jove.

http://segarrajove.ddl.net/que-vols-saber/orientacio-laboral-i-ocupacio-juvenil/tauler-danuncis

Dilluns, 22 de juny de 2020.

                                                                                                                                               

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat - 676491230