Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ESCOLTA'T EN RUTA fa parada a "El Racó" a Cervera

El passat dissabte 15 de febrer, l’Espai Jove “El Racó” de Cervera va acollir un taller sobre sexualitat organitzat per l’Oficina Jove de la Segarra adreçat al col·lectiu jove de la nostra comarca.

DIVENDRES 21 FEBRER 2020

En aquesta sessió, els formadors van acostar al públic assistent tots els mites, realitats i dubtes que hi ha a més, van destacar-los la importància de la prevenció de malalties de transmissió sexual en les diferents pràctiques sexuals. En acabar, a més, van resoldre tots aquells dubtes dels participants que no s’havien resolt durant el transcurs del taller.

Des de l’Oficina Jove, es valora molt positivament aquest taller ja que ha servit perquè la població jove prengui consciencia sobre aquesta temàtica i, al mateix, trencar amb tots els tabús relacionats amb aquesta temàtica. De fet, per aquest any 2020, l’Oficina Jove organitzarà diferents tallers i xerrades sobre temes vinculats a la sexualitat i joves que aniran dirigits tant als/a les com joves com també a les seves famílies.

Per últim, també voldríem recordar que qualsevol jove que necessiti un assessorament per temes de salut o suport psicològic, pot adreçar-se al servei Escolta’t que s’ofereix des de l’Oficina Jove.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230