Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les famílies valoren amb un notable alt el servei de menjadors de la Segarra gestionat pel Consell Comarcal a través de la cooperativa Quàlia.

El servei arriba fins a 1.155 usuaris de les 11 escoles i instituts de la comarca. El Conseller Comarcal d’Educació al Consell, Josep Giribets, considera aquestes tasques d’avaluació una eina fonamental del seu procés metodològic per avaluar la feina feta.

Moment de les activitats de lleure durant l'horari de menjador escolar.
Moment de les activitats de lleure durant l'horari de menjador escolar.

DIJOUS 18 ABRIL 2024

Les famílies dels 1.115 usuaris que compten amb menjador escolar a la Segarra valoren amb una nota de 8,2 de mitjana el servei ofert per la cooperativa Quàlia, responsable de gestionar el servei des del curs 2020-2021 per encàrrec del Consell Comarcal de la Segarra.

Aquesta qualificació de notable alt arriba després que les famílies hagin contestat una enquesta de valoració del servei per analitzar els diferents aspectes del menjador escolar. Així, es pregunta per la varietat del menjar (8), la informació rebuda (8,7), el servei de monitoratge (8,2) o el foment dels bons hàbits de salut (8,1), entre d’altres.

L’objectiu és avaluar els procediments, impulsar possibles millores i escoltar les famílies, que també participen en una enquesta qualitativa. Així, se’ls hi consulta quins plats agraden més i quins menys als infants, quines són les seves activitats de lleure preferides a l’hora de pati del menjador o que valorin la utilitat de l’APP que s’utilitza per comunicar-se amb les famílies, gestionar rebuts i inscripcions, i compartir fotografies.

La valoració s’ha realitzat a través de les famílies de les 11 escoles i instituts situades a Cervera, Guissona, Sant Guim de Freixenet, Les Pallargues, Sant Antoli i Sant Ramon. Enguany és el quart curs que la cooperativa Lleure Quàlia, amb àmplia experiència en el sector dels menjadors escolars, ofereix el servei al Consell Comarcal de la Segarra. El Conseller Comarcal d’Educació al Consell, Josep Giribets, considera aquestes tasques d’avaluació una eina fonamental del seu procés metodològic per avaluar la feina feta.

                                             

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat