Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les famílies de la Segarra ja disposen de les targetes moneder corresponents als usuaris de les beques de menjador escolar, un total de 360 infants de la comarca.

Des del dilluns 23 de març, s'estan repartint les targetes moneder corresponents a l'ajut de beques menjador als 360 infants de la comarca de la Segarra que les necessiten. A la Segarra, les targetes de Cervera s'entreguen al Consell Comarcal de la Segarra, de les 10 h fins a les 14 h, i a la resta dels municipis es distribueixen a través dels operatius dels ajuntaments, vigilants o brigada.

Consell Comarcal de la Segarra
Consell Comarcal de la Segarra

DIMECRES 25 MARÇ 2020

Dimecres, 25 de març.

Les famílies de la Segarra ja disposen de les targetes moneder corresponents als usuaris de les beques de menjador escolar, un total de 360 infants de la comarca.

Des del dilluns 23 de març, s'estan repartint les targetes moneder corresponents a l'ajut de beques menjador als 360 infants de la comarca de la Segarra que les necessiten. Amb la col·laboració del Departament d’Educació, s’organitza la comunicació amb les famílies i els sistemes de distribució de les targetes. A la Segarra, les targetes de Cervera s'entreguen al Consell Comarcal de la Segarra, de les 10 h fins a les 14 h, i a la resta dels municipis es distribueixen a través dels operatius dels ajuntaments, vigilants o brigada. 

 

Les targetes moneder estan carregades amb 40 € que s'hauran de gastar exclusivament en establiments d'alimentació que admetin pagament amb targeta. En cas que es perllongui el confinament, el Departament d'Educació les recarregarà. El Departament d’Educació destina a aquesta mesura un import inicial de 6 milions d’euros, ampliables en funció de l’allargament del tancament dels centres educatius.

Les targetes no són nominals, cadascuna disposa d’un codi d’identificació per relacionar cada targeta amb cadascun dels alumnes beneficiaris de l’ajut. Els serveis socials són els responsables de la gestió de les mesures per garantir el dret bàsic d’alimentació dels infants que es trobin en situació de vulnerabilitat i estiguin afectats pel tancament dels centres educatius.

Àrea de Comunicació

Tel. 676491230

comunicacio@ccsegarra.cat