Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles de la comarca de la Segarra ja disposen d’una impressora 3D

El Consell Comarcal de la Segarra ha fet de mitjancer entre ajuntaments i el Centre de Recursos Pedagògics de la Segarra per poder comprar una impressora 3D per als centres educatius.

DILLUNS 27 GENER 2020

Des del centre de Recursos Pedagògics de la Segarra es va detectar la necessitat per part dels centres de primària i ZER, de poder disposar d’una impressora 3D al CRP a disponibilitat de la comarca. Portar la impressió 3D a les aules suposa desenvolupar habilitats del segle XXI, fomentar l’educació a través de la innovació, desenvolupar habilitats per a la resolució de problemes, pensament crític, experimentació...


El Consell Comarcal de la Segarra va donar l'oportunitat a la direcció del CRP, d’exposar i documentar en una prèvia al plenari d'alcaldies, la necessitat d'adquirir una impressora 3D per a l'ús del professorat i l'alumnat dels centres de la comarca. Aquest tema es va aprovar al darrer Consell d’Alcaldies que és va fer el 17 de desembre.


Per tant, els ajuntaments de la comarca han patrocinat la impressora pels centres educatius de primària i ZER i el CRP ha assumit el manteniment anual de la impressora i la formació als docents de la comarca amb la intenció de planificar i promoure activitats innovadores per l’alumnat.


Fotografia: Centre de Recursos Pedagògics de la Segarra. La Consellera Comarcal d’Educació, Elisabet Jové i la Directora del CRP, Rosa Bergadà amb la impressora 3D.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230