Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'episodi de neu generalitzada finalitza però resten vigent un seguit d'informacions per a la ciutadania a la comarca de la Segarra.

Afectacions dels serveis que presta el Consell Comarcal de la Segarra.

Consell Comarcal de la Segarra
Consell Comarcal de la Segarra

DILLUNS 11 GENER 2021

L'episodi de neu generalitzada finalitza però resten vigent un seguit d'informacions per a la ciutadania a la comarca de la Segarra. 

El transport escolar anul·lat a la Segarra ha afectat 29 rutes i aproximadament 400 escolars. 

En principi demà dimarts dia 12 de gener es portarà a prestar el servei de transport escolar a tota la comarca, esperem que amb normalitat.

De totes maneres, donada la previsió de gelades, és possible que alguna ruta faci una mica tard, ja que caldrà anar amb molt de compte i això, fàcilment, retardarà la previsió diària.

Des de Gestió de Residus del Consell Comarcal la passada nit, es va suspendre la recollida d'escombraries selectiva als municipis del porta a porta: Guissona, Cervera, Sant Guim de Freixenet, Sant Ramon, Torà i Sanaüja. 

Avui dimarts, s'ha suspès la recollida del paper-cartró als comerciants. També s'ha anul·lat el desplaçament de la deixalleria mòbil al municipi que li tocava, en aquest cas a Castellnou de Les Oluges i, al mateix municipi de Les Oluges. 

Des de Protecció Civil de la Generalitat es manté activada l’alerta del Pla d’emergències per nevades NEUCAT per les incidències que encara queden per resoldre derivades de l’episodi de nevades. Mentre que des de Protecció Civil del Consell Comarcal es demana anar amb molta precaució en els desplaçaments amb vehicle i a peu per les plaques de gel. La nevada, les baixes temperatures i la boira són factors de risc que hem de tenir-los en compte.

Des del Consell Comarcal demanen disculpes per totes aquestes incidències que es poden ocasionar davant la no possibilitat de realitzar aquests serveis. 

I recordem que la informació pot variar segons com evolucioni la jornada. 

Dilluns, 11 de gener de 2021.