Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lectura del Manifest Institucional, per part del Consell Comarcal de la Segarra, amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Des del Consell Comarcal de la Segarra, l’acte central amb motiu del Dia Internacional de les Dones ha tingut lloc aquest matí amb la concentració i lectura de manifest institucional a la Plaça Joan Salat a les dotze del migdia on hi han assistit els representants polítics de la institució i treballadors.

Moment de la Lectura del Manifest
Moment de la Lectura del Manifest

DILLUNS 09 MARÇ 2020

Dilluns, 9 de març de 2020.

Lectura del Manifest Institucional, per part del Consell Comarcal de la Segarra, amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Des del Consell Comarcal de la Segarra, l’acte central amb motiu del Dia Internacional de les Dones ha tingut lloc aquest matí amb la concentració i lectura de manifest institucional a la Plaça Joan Salat a les dotze del migdia on hi han assistit els representants polítics de la institució i  treballadors.  

Un any més des del Consell Comarcal de la Segarra es posa de manifest aquesta commemoració i a on des de l’oficina d’Igualtat s’han desenvolupat i coordinat diferents accions les quals han tingut lloc aquests dies per arreu de la comarca.

La consellera comarcal de serveis socials al Consell, Gemma Martínez ha explicat que caldria estar al punt on les commemoracions no fossin necessàries tot i que encara ara són molt importants que es facin.

El Consell Comarcal de la Segarra aquest any ha desenvolupat la campanya “Mai més silenciades”. La campanya té l’objectiu de visualitzar la necessitat de no callar enfront les desigualtats entre homes i dones i de no permetre que les injustícies vers les dones continuïn sent silenciades. Per fer-la efectiva s’han realitzat uns penja-portes els quals els poden trobar a les portes dels edifici públics, a les portes de cases de diferents poblacions de la comarca, establiments i equipaments de diferents llocs, i també en diferents parades dels mercats setmanals.

També s’han elaborat uns xiulets que s’han distribuït a les persones assistents a les concentracions de la comarca.

Àrea de Comunicació

Tel. 676491230