Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Xarxa d’Inserció Laboral a la Segarra treballa per a projectar la 4a edició del “Connectem la Segarra” l’espai de trobada entre les empreses de la comarca i les persones en recerca activa de feina.

A la reunió tècnica de la XIL va participar la directora territorial d´Inserta Empleo – Fundació ONCE a Catalunya i Balears, Dolors García, i el regidor de promoció econòmica a la Paeria de Cervera, Ramon Augé.

Moment de la reunió
Moment de la reunió

DIVENDRES 21 ABRIL 2023

En el marc del treball conjunt que es ve portant a terme per part la Xarxa d´Inserció Laboral XIL des de fa 10 anys, s´ha celebrat una reunió tècnica a les instal·lacions del Centre Cívic de Cervera. Entre altres temes d´interès que s´han tractat, cal destacar la voluntat d´avançar en la preparació de la quarta edició del Connectem la Segarra. Aquesta acció esdevé un espai de trobada entre les empreses de la comarca i les persones en recerca activa de feina.

Amb l’objectiu d’afavorir la inserció al mercat laboral de persones en recerca activa de feina i que les empreses puguin cobrir els perfils demandants, per al desenvolupament del Connectem la Segarra s´han intercalant diferents formats organitzatius en les edicions passades. Les SPEED DATING LABORAL han estat una bona experiència, en què representants d’empreses de la comarca, després de presentar la seva iniciativa i els perfils demandats, entrevisten presencialment i de forma ràpida a les persones assistents. També, s´han proposat jornades amb la participació d´empreses del territori que pertanyen a diferents sectors econòmics, i també d´alguns representants dels serveis d’ocupació de la comarca i membres d’altres entitats (SOC. ETT´s, etc.), que s´han adreçat a les persones participants per tal de donar orientacions sobre com afrontar el repte de trobar feina.

La Sra Dolors García, Directora Territorial d´Inserta Empleo – Fundació ONCE a Catalunya i Balears i el Sr. Ramon Augé en la seva condició de Regidor de Promoció Econòmica a la Paeria de Cervera, han volgut encoratjar a les persones tècniques de les diferents entitats assistents a continuar treballant en benefici del territori, tot potenciant l’ocupació, la formació i la qualificació professional amb una integració plena de tots els processos d’accés a l’ocupació

Recordem que la XIL es defineix com a una plataforma d´entitats del nostre territori per al foment de l’ocupació laboral, integrada pel Consell Comarcal de la Segarra, Paeria de Cervera, Grup Alba – ENFOC, Associació ASPID, Fundació Casa Dalmases, Associació Emaús Rural, Fundació i Empresa d’Inserció Xavier Paules i l´Oficina de Treball de Tàrrega del Servei Públic d´Ocupació de Catalunya.

Abril, 2023.