La Segarra present al Fòrum Gastronòmic a Barcelona amb els diferents productors locals de la nostra comarca
L’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal ha participat amb la presència a la Fira per difondre i fer xarxa amb el nostre producte comarcal.
DIVENDRES 08 NOVEMBRE 2024
Els productors de la Segarra que han participat han estat; Bernau Herbes, Sant Miquel de Tudela, Embotits Ciervo i “Oh! Mylot de la Segarra” Casa Dalmases.
Els tres primers productors van fer la presentació dels seus productes a l'espai El Rebost.
La consellera comarcal, Anna Rius, va valorar la participació com una gran plataforma per donar a conèixer la qualitat dels productes segarrencs amb la presència de tres productors.
La jornada del Gastronòmic Fòrum de Barcelona és un dels esdeveniments gastronòmics de referència internacional que, en els últims tres dies, ha reunit més de 18.000 professionals del sector al recinte firal de Montjuïc.
Novembre, 2024.