Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Segarra posa en marxa el Transport Escolar amb tots els protocols de Covid 19

A part de les ja conegudes mesures de prevenció, s’han dotat els vehicles de purificadors d’aire i màquines d’ozó

DIMECRES 09 SETEMBRE 2020

La comissió de Transport del Consell Comarcal de la Segarra ha establert les mesures que s’implementaran a partir del primer dia del curs escolar en tots els serveis de transport de la comarca. 

Aquestes inclouen, entre altres, l’aplicació de gel hidroalcohòlic i catifes desinfectants de calçat, l’ús de termòmetres per prendre la temperatura a tots els escolars i l’assignació d’un seient fix per cada alumne durant tot el curs. 

En la reunió també es va acordar la prohibició de pujar motxilles a l’habitacle dels passatgers i l’obligatorietat de l’ús de mascaretes durant tot el trajecte, excepte si esta sanitàriament contraindicat. 

Com a novetat destacada s’han instal·lat purificadors d’aire a tots els vehicles, per tal de netejar i desinfectar l’aire de l’habitacle del passatgers, cada 3 o 4 minuts, a més de les maquines d’ozó que ja s’utilitzaven regularment.  

Per altra banda, s’estableix que totes les comunicacions entre monitores i centres es faran via telemàtica, sense cap suport amb paper.  

Seguint amb la política de donar les màximes garanties de seguretat al transport escolar, aquesta setmana s’han realitzat testos Covid 19 a totes les persones que realitzaran el servei, tant monitores com conductores i conductors. 

Amb tot l’exposat es dona per una bona preparació i prevenció als serveis de transport escolar de la comarca de cara a realitzar el servei amb la màxima seguretat sanitària possible.