Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Segarra emet novament l'espot per promocionar la comarca a Tv3.

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal ha iniciat aquest mes d'abril una campanya de promoció que vol atraure visitants a la comarca durant els pròxims mesos. La proposta se sustenta en diverses accions que s’aniran implementant al llarg de les pròximes setmanes, una de les accions principals és la projecció de l'espot de 20 segons que s’emet tres dies a la setmana en l’emissió dels programes Planta Baixa, Zona Zaping, Telenotícies Migdia i APM? de Tv3.

Imatge del vídeo
Imatge del vídeo

DIVENDRES 22 ABRIL 2022

El vídeo que té també està disponible en un format més llarg, ens servirà per projectar en altres plataformes, com les principals xarxes socials, amb la qual cosa es podrà segmentar per arribar al públic objectiu amb major facilitat.

El vídeo té com a protagonistes els actius turístics de la Segarra i que confereixen una destinació de qualitat; una comarca amb molta història, situada en un entorn natural privilegiat, en el qual es poden dur a terme una gran diversitat d’activitats i sense massificacions.

En un temps incert com l’actual, pels efectes de la crisi derivada de la covid-19, la campanya pretén arribar especialment al turista de proximitat que canvia els viatges a destinacions llunyanes per trajectes més curts. Per això vol arribar al públic català i dels territoris més pròxims. En aquest sentit, la consellera comarcal de turisme, Montserrat Farrera, ha assenyalat el canvi d’hàbits dels turistes per la situació actual, amb reserves més d’última hora i estades més llargues. En aquest sentit, “la Segarra esdevé una destinació magnífica per poder fer una escapada de plaer, per desconnectar, per gaudir de la natura i descobrir un entorn proper”, ha subratllat Farrera.

El turisme és una de les eines que ens pot ajudar a la reactivació de l’activitat de la nostra comarca, i que ens permet dinamitzar el sector turístic dels allotjaments, restauració, visites, etc. com de la resta de l’àmbit comercial.

La locució del vídeo ha anat a càrrec de la periodista Mònica Terribas, amb arrels i vinculació a la Segarra. 

Àrea de Turisme del Consell Comarcal.