Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Segarra dona el tret de sortida als tallers del projecte Espais per la Dona

El Consell Comarcal de la Segarra ha donat el tret de sortida als tallers del projecte Espais per la dona, amb uns tallers dedicats a la confecció de materials d’higiene femenina i treball del sòl pelvià.

DILLUNS 23 OCTUBRE 2023

Els tallers, organitzats des dels serveis d’immigració i servei d’informació i atenció a les dones del Consell Comarcal de la Segarra, es realitzen al centre cívic de Sant Guim de Freixenet cada dimarts fins el 21 de novembre.

Es tracta d’un seguit de propostes que permeten crear espais d’interrelació entre dones autòctones i nouvingudes, amb l’objectiu d’aprendre, relacionar-se i créixer juntes. A l’edició d’enguany s’hi han inscrit 18 dones d’edats i procedències diverses.

Els diferents tallers del projecte

En el taller de confecció de materials d’higiene femenina “Cosim en tribu” impartit per l’Anna Puigdemasa de Rusɔcus, ha permès a les diferents dones participants confeccionar una compresa de tela, un disc desmaquillant i un estoig.

D’altra banda, també està previst un taller dedicat a tractar el sòl pelvià i impartit per la Isaura Moyà, fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià, on aprendran a millorar aquelles patologies i disfuncions que afecten el nostre sòl pelvià.

La realització d’aquest projecte és possible gràcies al finançament per part del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet.