Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Segarra debat la implantació de nous parcs eòlics en l’últim consell d’alcaldies

Es va celebrar a Guissona el passat dimecres 29 de juliol, on també es van tractar aspectes en relació al servei d’abastament d’aigua i la lluita contra la pandèmia del Covid.

DILLUNS 03 AGOST 2020

Els alcaldes i alcaldesses de la comarca de la Segarra es van reunir dimecres 29 de juliol a Guissona en el marc d’una nova sessió del consell d’alcaldies, amb la implantació de nous parcs eòlics i plantes fotovoltaiques al territori com a principal punt de l’ordre del dia.

La proposta en suport a les renovables va generar debat entre els partidaris de nous espais energètics i de treball i els qui creuen que cal prioritzar el paisatge i potenciar el patrimoni, per sobre d’aquestes inversions.

En la sessió es va llegir el manifest provisional a Favor de la implantació de les Energies Renovables a la Segarra, que se sotmetrà a votació en el proper consell d'alcaldies, al setembre.

Altres punts de l’ordre del dia del Consell d'alcaldies de 29 de juliol van ser la proposta d’esborrany de Reglament del funcionament del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses i de la modificació del Reglament del Servei d’abastament d’aigua en alta als municipis de la comarca, la declaració per una Crida a la responsabilitat individual en la lluita contra la pandèmia del COVID-19 i l’Informe moció per la suficiència financera dels ens locals.