Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Passió de Cervera dóna el tret de sortida a la temporada 2020

La Passió de Cervera ja ha començat a treballar en la organització dels assajos, de l’escenografia i les diferents proves tècniques que s’han de realitzar. La il·lusió ja es pot copsar en les cares dels actors i actrius de La Passió de Cervera que han fet el primer càsting per preparar la nova  temporada 2020 i assajar nous papers.

DILLUNS 23 DESEMBRE 2019

Aquesta temporada 2020 amb un disseny del cartell renovat, el Patronat de la Passió ha fet una aposta per a donar una visió històrica de l’espectacle, que copsa un moment crucial de desenllaç de l’obra, en el que Pilat decideix rentar-se les mans i deixar a la voluntat del poble la decisió d’indultar al lladre Barrabàs i crucificar a Jesús.

Un gest, que en la presentació del cartell la dissenyadora Sra. Toto Marsol ens el presenta com un símbol d’egoisme i vilesa, donat que Ponç Pilat refusa enfrontar-se a l’opinió popular, tot i considerar que Jesús era innocent. La sang en el mateix cartell ens afegeix de forma simbòlica, la responsabilitat de la mort de Jesús i el càrrec de consciència que haurà d’afrontar Pilat en el futur.

En l’acte desenvolupat el passat diumenge 22 de desembre, el President del Patronat de la Passió de Cervera Sr. Xavier Cañabate Llobet, ens ha explicat que aquesta temporada la direcció artística s’està centrant en establir un bon marc de treball textual amb els actors i a consolidar els papers importants que ja es van canviar la temporada passada, a nivell tècnic també es realitzaran diferents inversions per a fer millores en el que fa referència a la sonorització i la il·luminació de diverses escenes, conformant un treball acurat en el mapa de llums amb múltiples assajos amb diferents professionals tècnics.

El Patronat de la Passió, ha volgut remarcar que la Passió de Cervera representa una tradició històrica que es remunta a l’any 1477 i que la seva actual representació gaudeix d’una singularitat única que cal preservar, per aquest motiu, també s’insta als diferents organismes institucional tant autonòmics com estatals a fomentar el manteniment de les seves representacions com a patrimoni cultural immaterial de nostre país, donat que els hi és d’obligat compliment la seva protecció i preservació d’acord amb el seu compromís davant de la UNESCO.  

Aquesta temporada 2020 les representacions de l’espectacle es realitzaran els dies 22 i 29 de març i 4, 10, 19 i 25 d’abril.

A partir del dimarts dia 24 de desembre i fins el dia 8 de gener, les entrades ja estaran disponibles a la venda per la web de la Passió de Cervera (www.lapassiodecervera.com) a un PREU ESPECIAL ÚNIC de 11 € (limitat a 500 entrades).

Col·labora: Consell Comarcal de la Segarra