Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jove toranesa Kaouthar Atiallah, guanyadora de la 21a edició del Premi d’Emprenedoria Jove de la Segarra

La jove de Torà Kaouthar Atiallah ha estat la guanyadora de la 21a edició del Premi d’Emprenedoria Jove de la Segarra, un guardó que atorga el Consell Comarcal de la Segarra per posar en valor la tasca emprenedora del jovent de la comarca. El lliurament de la 21a edició del Premi Emprenedoria Jove a l’Oficina Jove de la Segarra ha estat a càrrec del president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé i el conseller de Joventut, Aleix Bochaca.

DIMECRES 27 DESEMBRE 2023

En concret, en l’edició d’enguany, el primer premi que atorga el Consell Comarcal de la Segarra valorat en 1.000 euros ha estat per la jove emprenedora Kaouthar Atiallah, una jove que actualment viu a Torà, població on es va instal·lar fa dos anys provinent del Marroc.

El projecte guanyador d’aquesta edició

El projecte guanyador està dedicat a la venda per internet de béns diversos com ara roba, bijuteria, rellotges, complements de la llar, productes de perfumeria, etc. Amb aquesta activitat, la Kaouthar pot conciliar la vida familiar i laboral, ja que el fet de poder treballar des de casa permet accedir al món laboral d’una manera més adaptada a les necessitats de cadascú.

La promoció de l’activitat es fa per diversos canals d’Internet, com és el cas de WhatsApp, correu electrònic i TikTok, on gràcies als vídeos explicatius i de promoció del producte, pot arribar als clients d’una forma més directa.