Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La família de Joan Salat, l’històric Paer en Cap de Cervera, ha donat al Consell Comarcal de la Segarra quatre quadres d’imatges de Cervera

Els quadres es trobaven a la casa de Joan Salat, i aquest els havia comprat a artistes que havien exposat a la Ciutat de Cervera durant el seu mandat.

DIVENDRES 24 GENER 2020

El President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch, es va reunir ahir amb el fill de Joan Salat per firmar l’acta d’entrega dels quadres que s’exposaran a l’edifici del Consell.

La donació no és fruit de l’atzar, Joan Salat fou Paer en Cap de Cervera durant vint-i-sis anys, i President del Consell Comarcal des dels seus inicis fins a l’any 1995. Per tant, la figura de Joan Salat sempre ha estat molt vinculada a la institució.


Els quadres corresponen a Sant Pere el Gros de Cervera de Joan Pardo, Carreró de Sabater de Cervera de J. Salvador, Costa de Sant Francesc de Cervera i Porta Sant Martí de Cervera ambdós de J. Pelfort.


La família també ha donat documents i fotografies a l’Arxiu Comarcal de la Segarra que Joan Salat va guardar durant anys a casa seva.

Fotografies (President del Consell Comarcal de la Segarra, Francesc Lluch i Joan Salat, fill de Joan Salat.)

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230