Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Jove del Consell Comarcal obre les inscripcions als camps de treball que s’organitzen per als joves durant el mes de juliol.

Els municipis que enguany projectaran camps de treball són; Sanaüja, Sant Guim de Freixenet, Torà i Ribera d’Ondara.

Imatge dels camps de treball (2022)
Imatge dels camps de treball (2022)

DIMARTS 06 JUNY 2023

Un any més, l’Oficina Jove de la Segarra juntament amb els Ajuntaments de la comarca organitza els camps de treball local com a activitat idònia per als i les joves -atenent al component social, a l'intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l'entorn local-, i aposta per la millora qualitativa dels projectes.

Els camps de treball local són una activitat d’estiu que combina la realització de tasques de servei al municipi, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció o intervencions en el patrimoni amb activitats de lleure i activitats formatives.

Hi pot participar qualsevol persona jove resident al municipi que tingui de 12 a 16 anys (nascuts entre el 2007 i el 2011) i que vulgui integrar-se en la vida de grup, tirant endavant la dinàmica de treball voluntari i les activitats que s’hi organitzin.

Els municipis on es realitzen els camps de treball aquest estiu són Sanaüja, Sant Guim de Freixenet, Torà i Ribera d’Ondara. L’any passat van participar una cinquantena de joves als diferents camps de treball.

Als municipis de Cervera i Guissona es projecten també camps de treball gestionats directament pels respectius ajuntaments.

Per fer les inscripcions als camps de treball els joves poden accedir a través de la web de l’Oficina Jove. http://segarrajove.ddl.net/actualitat/noticies/obertes-les-inscripcions-als-camps-de-treball-local-2023

 

Juny, 2023.

                                                             

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat