Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Jove del Consell Comarcal engega novament el projecte Apropa’t.

Aquest projecte consisteix a anar als instituts de la comarca per donar a conèixer el què es fa a l’Oficina Jove. Segons dades de l’Oficina Jove, l’any passat es va realitzar una vintena de tallers que van arribar a un total de gairebé 600 joves.

FEDAC GUISSONA
FEDAC GUISSONA

DILLUNS 19 OCTUBRE 2020

NOTA DE PREMSA

L’Oficina Jove del Consell Comarcal engega novament el projecte Apropa’t.

Aquest projecte consisteix a anar als instituts de la comarca per donar a conèixer el què es fa a l’Oficina Jove.

El projecte es realitza conjuntament entre el Casal Jove de Guissona i el Racó Jove de Cervera, on a través dels tècnics/es de joventut d’aquests espais, com també, els tècnics/es de l’Oficina Jove Comarcal es desplacen als instituts. Les xerrades s’adrecen als alumnes de 1r fins a 4t d’ESO.

Els centres educatius ho acostumen a programar en una hora de tutoria per part dels alumnes perquè així coneixen serveis i recursos que tenen al seu abast.

Concretament, la setmana passada es va anar al Fedac Guissona i a l’institut de Guissona. A més, durant l’hora del patí els tècnics/es de joventut organitzen dinàmiques al voltant de “dies mundials” com aquest últim va ser el Dia mundial de l’alimentació.

Segons dades de l’Oficina Jove, l’any passat es va realitzar una vintena de tallers que van arribar a un total de gairebé 600 joves. Es van desplaçar als instituts una desena de vegades amb la celebració de dies mundials i  van passar per gairebé totes les aules dels centres educatius, sobretot a 1r d’ESO, edat d’alumnes on es projecten més serveis i recursos.

                                                                  

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat - 676491230