Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina jove de la Segarra reparteix mascaretes a 17 municipis de la comarca

En total s’ha fet entrega d’unes 350 mascaretes a joves d’entre 15 a 20 anys

DIJOUS 17 SETEMBRE 2020

L’Oficina Jove de la Segarra ha impulsat durant els  mesos d’agost i setembre una campanya per proveir de mascaretes als i les joves d’entre 15 a 20 anys de disset municipis de la comarca.

L’acció va arrencar a primers d’agost amb el lema “Aquest estiu posa’t la mascareta”, amb l’objectiu de conscienciar a joves i adolescents de la importància de seguir les recomanacions sanitàries i garantir que aquest col·lectiu disposés de mascaretes de forma gratuïta.

En total l’Oficina Jove de la Segarra ha repartit unes 350 unitats d’aquestes mesures de prevenció facials, entregant-les als consistoris municipals, els quals posteriorment han distribuït entre la seva població. Les mascaretes, de color negre, contenien l’eslògan “Sóc Jove, sóc Segarra”.

Aquesta ha estat la segona iniciativa de l’Oficina Jove en relació a l’ús de les mascaretes, després d’haver impulsat prèviament una campanya a través de la xarxa social “TikTok” on els i les participants realitzaven vídeos vestint una mascareta i entraven en el sorteig d’un trípode per a mòbil amb llum.