Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’equip de Govern del Consell Comarcal de la Segarra rep a la Diputada provincial Helena Martínez

El Consell Comarcal de la Segarra va rebre ahir la visita de la Diputació de Lleida per treballar de forma coordinada per la implementació de les polítiques d’Igualtat a la Segarra.

DIVENDRES 13 DESEMBRE 2019

La Diputada Provincial, Helena Martínez té l’objectiu d’implementar les polítiques d'igualtat al territori i alhora a la resta d'entitats locals.

La finalitat de la visita de la Diputació és donar a conèixer la nova línia de treball en la que es pretén incorporar la perspectiva feminista als ens municipals a l’hora que conèixer la tasca que s’està realitzant des de l’oficina d’igualtat del Consell Comarcal de la Segarra.

La Diputació vol donar a conèixer un catàleg de serveis als municipis per fomentar la sensibilització, tallers i exposicions que també incorporin la perspectiva feminista, així com un catàleg de serveis que aglutini totes les ajudes pels plans d’igualtat, pels protocols d’assetjament, etc...

En aquesta reunió l’ens comarcal ha pogut donar a conèixer a la diputada la tasca que s’està desenvolupant des l’Oficina d’Igualtat i quines necessitats es detecten des de la comarca.

                                                                   

Àrea de Comunicació - premsa@ccsegarra.cat

Tel. 676491230