Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empresa de transports Cots Alsina a la Segarra engega un Servei especial de transport per a gent gran i persones soles dependents.

L’empresa de transports Cots Alsina a la Segarra, posa a disposició dels ajuntaments, un servei gratuït de recollida i entrega a domicili, d'aliments i/o medicaments, mentre duri l'estat d'alarma, per gent gran o persones amb mobilitat reduïda que estiguin confinades a casa degut a la COVID19.

Imatge extreta de la web: agora.xtec.cat
Imatge extreta de la web: agora.xtec.cat

DIMARTS 31 MARÇ 2020

Dimarts, 31 de març.

L’empresa de transports Cots Alsina a la Segarra engega un Servei especial de transport per a gent gran i persones soles dependents.

L’empresa de transports Cots Alsina a la Segarra, posa a disposició dels ajuntaments, un servei gratuït de recollida i entrega a domicili, d'aliments i/o medicaments, mentre duri l'estat d'alarma, per gent gran o persones amb mobilitat reduïda que estiguin confinades a casa a causa de la COVID19.

En aquest cas, la persona hauria de fer la comanda a l'establiment que pertoqui (comerç o farmàcia), i serà l'ajuntament qui contactarà amb Cots Alsina, per tal de filtrar i valorar la necessitat de la persona que ho sol·liciti.

Per contactar amb Cots Alsina podeu trucar al telèfon de 973 53 21 27. Si no contestessin, perquè només hi van una hora al matí, es pot deixar encàrrec al contestador. També es pot enviar un WhatsApp al telèfon 677 49 49 05  o bé un correu-e a autocars@cotsalsina.com

Des del Consell Comarcal  el President, Francesc Lluch, felicita aquestes iniciatives de gran utilitat per a la gent de la comarca i agraeix a Cots Alsina el seu oferiment.

 

Àrea de Comunicació

Tel. 676491230

comunicacio@ccsegarra.cat